Home

 Behandelingen

Fillers

Alles wat je moet weten over fillers

Dokter Snel is een BIG geregistreerde cosmetisch arts. Op basis van zijn ruime ervaring bereikt hij de mooiste resultaten. Hij overlegt met je over een behandeling die je natuurlijke schoonheid onderstreept. Daarna wordt de afgesproken behandeling veilig en deskundig uitgevoerd.Wat is het verschil tussen botox en een filler?

Een filler voegt onderhuids volume toe. Hiermee kunnen de gezichtscontouren worden geaccentueerd en/of de huid strakker worden gemaakt.

Botox ontspant de onderhuidse spieren waardoor ze niet meer kunnen samentrekken. Rimpels, die het gevolg zijn van samentrekking van die spieren, verdwijnen.

Beide behandeling zijn tijdelijk en moeten periodiek worden herhaald voor een blijvend resultaat.Hoe lang duurt een behandeling?

Een filler behandeling duurt meestal 15-30 minuten.

Een Botox behandeling duurt meestal 15-30 minuten.

Een vitamine B12  behandeling duurt meestal 15-30 minuten.Welke producten gebruikt dokter Snel?

Als filler gebruikt dokter Snel het injecteerbare hyaluronzuur Dit is een gelachtige substantie die in de huid wordt geïnjecteerd om volume toe te voegen, rimpels op te vullen en contouren te verbeteren.

Het resultaat van een filler behandeling is direct zichtbaar.

Dokter Snel gebruikt de filler van het merk Stylage dat is goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA).

 

Botox is een merknaam van de werkzame stof botulinumtoxine. Dit middel wordt geïnjecteerd om de spieren onder de huid te ontspannen en de zenuwsignalen te blokkeren. Het wordt vaak gebruikt om fijne lijntjes en rimpels in het gezicht te verminderen zoals fronslijnen, voorhoofdrimpels en kraaienpootjes.

Het resultaat van een Botox behandeling is na 2 weken zichtbaar.

Dokter Snel gebruikt botulinumtoxine type A van het merk Dysport.Wat gebeurt er tijdens een filler en botox behandeling?

Tijdens een behandeling worden de volgende stappen doorlopen: 

Consultatie:

Allereerst zal dokter Snel een consult uitvoeren om de wensen en de behandeling te bespreken. Eventuele allergieën of medicatiegebruik komen ook aan de orde.

Voorbereiding

De huid wordt gereinigd en er wordt een verdovende crème aangebracht op de te behandelen gebieden.

Injectie

Dokter Snel plaatst injecties met het vulmiddel op de gewenste plek.  Er wordt een naald of een canule gebruikt. Naalden worden gebruikt om zeer precies te werken, canules worden gebruikt om grotere gebieden te behandelen.

Massage en koelen

Nadat de injecties zijn geplaatst, wordt de huid gemasseerd om het vulmiddel gelijkmatig te verdelen.

Vragen? Neem nu contact op


Contact


ONZE KLINIEK

ONTDEK ONZE KLINIEK MET STATE-OF-THE-ART APPARATUUR


Maak nu een vrijblijvende afspraak