KLINIEK

DOKTER SNEL

Hartelijk welkom in de kliniek van dokter Snel. Aandacht, betrokkenheid en deskundige behandelingen gaan hier hand in hand. De kliniek, met een combinatie van een prettige sfeer en de beste apparatuur stelt je meteen op je gemak.

Dokter Snel neemt alle tijd voor je en luistert aandachtig naar je wensen.

Op basis van zijn ruime ervaring doet hij passende voorstellen voor een behandeling. Samen besluiten jullie vervolgens welke aanpak leidt tot het resultaat dat je voor ogen hebt.

Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide Heading
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Click Here

Even voorstellen…

Drs. Snel, MD, MSc Geneeskunde, aan de Universiteit van Amsterdam

Direct na mijn studie ben ik als ANIOS Plastische Chirurgie gaan werken in een kliniek voor cosmetische chirurgie en injectables in Amsterdam. Dit heb ik 2 jaar mogen doen. Met de kennis en vaardigheden die ik al die jaren heb opgedaan, ben ik me verder gaan specialiseren in de cosmetische geneeskunde. Zo ben ik aan de slag gegaan als cosmetisch arts.

Als cosmetisch arts ben ik zeer bedreven in het uitvoeren van een breed scala aan procedures, waaronder fillers, botox en andere cosmetische behandelingen. Of het nu gaat om het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het toevoegen van volume aan de lippen of het corrigeren van asymmetrie in het gezicht.

De perceptie van schoonheid is subjectief, daarom vind ik het belangrijk om samen met de cliënt alle wensen en mogelijkheden voor behandeling te bespreken, om zo een mooi en passend resultaat te kunnen behalen.

Kortom, als je op zoek bent naar een hoogopgeleide en deskundige cosmetisch arts die werkt met een toewijding aan uitmuntendheid en klanttevredenheid, hoef je niet verder te zoeken.

De kliniek van dokter Snel is per auto gemakkelijk te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid.

Locatie

Je bent welkom op:

Telefoon

Bel ons op:

E-Mail

Je kan ons mailen op:

Dé cosmetisch arts voor Groot-Amsterdam